SAMSUN / ATAKUM - Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu

Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu

Atatepe Mahallesi 3521 Sokak Atakum / SAMSUN
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Öğrencilerin, ilgi yetenek ve isteklerine göre yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, Düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, Öğrenmeyi bir ihtiyaç gören, Hoşgörü sahibi, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı Bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, Hukukun üstünlüğünü benimsemiş, Sorumluluk şuuru gelişmiş, Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren Karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, Sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, Bireyler olarak yetiştirmektir.
08:30 ile 14:20
Ulaşım
Türk-iş tramvay durağının yanında bulunan migros market yanından R7( ring 7) ile okulumuza ulaşılmaktadır.Bunun yanında 13 numaralı belediye otobüsü(Cağaloğlu caddesinden) ve Atakum-Türkiş Toki minübüsleri de okulumuza gelmektedir.
Atatepe Mahallesi 3521 Sokak Atakum / SAMSUN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu Samsun merkeze yaklaşık 14 km dir. Atakum ilçe merkezindedir.Atakent Toki yanındadır.