SAMSUN / ATAKUM - Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu

Şbt

Erasmus + okul eğitimi alanında akredite olan Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuz 2024 Teklif Çağrısı döneminde konsorsiyum üyesi olarak katılacaktır. Proje ekip üyemiz Seda TOKAT hocamıza emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

2024 Erasmus + Hareketlilik çerçevesinde  "Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Birliğ Ka122 Ah Bir Ailem olsa" başlıklı proje ile Ulusal Ajansa proje başvurumuzu okul olarak yaptık. Projenin hazırlanmasında emeği geçen Nilgül ARIĞ ve Duygu TURAP hocamıza emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2C sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Atasözleri ve Deyimler Sergisi yaptılar.

Şbt

4/A sınıfı öğretmeni Mehtap Bozoğlu'nun öğrencileriyle   yürüttüğü KOA Matematik projesinde proje ortaklarıyla ortak çalışma yaparak akrostiş şiir yazdılar. Şiiri şarkı şeklinde söylediler.

Ayrıca proje sonu değerlendirmeleri öğrenciler ve veliler tatafindan yapıldı.

Şbt

Okulumuz ilkokul öğrencileri Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Hz. Süleyman'ın Mucizeleri" adlı tiyatro etkinliğine katıldılar.

Şbt

Okusam Projesi kapsamında yazar Koray AVCI ÇAKMAN ile öğrenci yazar buluşması gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuza gelen Sahra Sıhhiye Bando Ekibi ile öğrencilerimiz marşlar söyleyip ardından İstiklal Marşımızı bando eşliğinde okudular.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet İrfan Yetik ve Şube Müdürümüz Fatih Mehmet Öztürkçe okulumuzu ziyaret ederek sabah törenimize ve şehitlerimiz için bulunduğumuz bir dakikalık saygı duruşuna katıldılar. Daha sonra öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelerek eğitim üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdiler.

Ock

Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu ve Ortaokulu olarak yeni bir haftaya başlarken şehitlerimiz için tek yürek olduk.

Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve minnetimizi göstermek amacıyla Bayrak Törenimiz öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet, makamları âli olsun.

Ara

Okulumuz 1. 2. 3.. Ve 4.sınıf öğrencileri 4 hafta boyunca devam eden Bilim Samsun'da gerçekleştirdikleri Atölye Çalışmalarını 1.

Sınıflarımızla birlikte tamamladılar.