SAMSUN / ATAKUM - Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu

Ara

Özel Eğitim Sınıfımız yürütmekte oldukları Sosyallik Deyince de Biz projesi kapsamında Samsun Çocuk Kitabevine atölye gezisi düzenlediler. Atölye de kurabiye yapıp, süslediler ve afiyetle yediler. Daha sonra aileleri için yılbaşı tebrik kartı hazırladılar. Öğrencilerin üretmekten mutlu olduğu gözlendi. Samsun Çocuk Kitabevine bu eğlenceli atölye için teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

4-A sınıfı öğretmeni Mehtap Bozoğlu ve öğrencileri Sürdürülebilir Hedefler için STEM projesi kapsamında "Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam" Amacıyla Bayat Ekmekle Yemek Hazırlama STEM çalışması yaptılar. Proje kapsamında tüm proje ortaklarının yaptığı farklı tariflerden oluşan bir yemek kitabı hazırlanacak.

Eyl

Uyum programı için anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri, arkadaşları ve sınıfları ile bir hafta önceden buluştular. Uyum progrmı ile öğrencilerin yeni girdikleri okul ortamına kolayca adapte olabilmeleri için öğretmenleri tarafından etkinlikler düzenlendi.